SOITA JA KYSY LISÄÄ: 050 2733

Pidäthän huolta, että matkavakuutuksesi on kunnossa!

 


 

MATKAOHJELMISTO 2019 - 2020

Katso matkaehdot alla.

Tulossa Sisilian kiertomatka 1.11 – 8.11.2020.
Seuraa sivustoa!


LÄHDE PIEMONTEN KEVÄÄSEEN
Lago Maggiore - Torino - Le Langhe

01.04. – 07.04.2020


Piemonte - Lago Maggiore - Torino - Le Langhe

Pohjois-Italian Alpit, Lago Maggioren puutarhat, Torinon kuninkaalliset linnat, Langhen viinitarhat.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)


 

ASTROLOGINEN MATKA ROOMAN KEVÄÄSEEN

15.05. – 19.05.2020

Matkaoppaana legendaarinen Italian asiantuntija Silja Tuominen ja henkisenä valmentajana astrologi Seppo Tanhua.

Lue matkaohjelma (PDF)


 

Italia, Viterbo - Rooma

4.6. – 11.6.2020

Paavien ja nunnien jäljillä Viterbossa ja Roomassa! Lähde nauttimaan Keski-Italian kulttuurista ja luonnosta. Tutustumme vulkaanisesta kivestä rakennetun Viterbon kaupungin pyhiinvaeltajien kortteliin ja paavien rikkialtaiden virkistävään höyryyn. Käymme katsomassa Bolsenan kraatterijärven viiniköynnösten peittämiä rinteitä ja korkealla tuffikielekkeellä kohoavaa Orvietoa ja sen suurenmoista tuomiokirkkoa.
Etruskit perustivat noin 2500 vuotta sitten alueelle kaupunkejaan, joista näemme Cerveterin. Näillä seuduilla etruskit myös alkoivat viljellä viiniä. Roomassa yövymme historiallisen keskustan sydämessä Farnesella sijaitsevassa
Pyhän Birgitan luostarihotelissa Casa di S. Brigidassa.

Katso esite (PDF)


 

Mystinen Skotlanti

25.09. – 2.10.2020

Mystinen Skotlanti Seuramatka Matka-Rasila

Lähde kanssamme tutustumaan Skotlantiin 25.9-2.10.2020. Matkamme alkaa Englannissa asuvan tunneterapeutti ja henkisen opettajan Mervi Bergströmin 2 päivän workshopilla. Lisäksi viikon aikana tutustumme mm. Dunnotarin, Stirlingin, Glamisin linnoihin. Keskiajalla Highlandsin suurimman linnan, Urquhartin linnan raunioihin. Vierailemme Royal Lochnagarin viskitislaamossa ja pysähdymme Pitlochryn idylliseen kaupunkiin. Sekä paljon, paljon muuta. Lämpimästi tervetuloa mukaan mystiseen skotlantiin!

Oppaana Linda Perttula
Matkaemäntänä Tiina Pitkänen
Seminaarista vastaa Mervi Bergström

Lue matkaohjelma (PDF)

Katso esite (PDF)


 

Suuri Sardinian kulttuurimatka

26.9. – 3.10.2020

Länsimaiden varhaisinta historiaa neitseellisissä vuoristo- ja merimaisemissa Sardinian viinien, gastronomian ja meren äärellä.

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)


 

Moselin jokilaakson satumaiset maisemat

4.10. – 9.10.2020

Rieslingiä kutsutaan valkoviinien kuningattareksi. Tutustumme tähän jalosukuiseen viiniin Moselin jokilaakson satukirjamaisemassa. Näemme keskiaikaiset kaupungit kapeine kujineen ja aukioineen, joiden varsilla kohoavat ristikkotalot. Matkan aikana maisema tarjoaa viiniköynnösten peittämiä rinteitä, viljelijäperheiden taloja ja pihapiirejä. Rheinillä matkaamme jokilaivalla, ohitamme mm. Loreleyn kallion ja Rheingaun viiniseudun Unescon maailmanperintökohteiden alueella. Bernkastel-Kues, Traben-Trarbach, Schengen, Trier, Rüdesheim ovat matkan kulttuurihistoriallisia viinikaupunkien helmiä, joissa elämästä myös osataan nauttia.

Lue matkaohjelma (PDF)


 

Veneton kulttuuri, viinit ja herkut

7.10. – 14.10.2020

Pohjois-Italian kulttuuria Ferraran, Vicenzan ja Padovan Unesco-kaupungeissa sekä viiniä ja gastronomiaa syysmaisemissa.
(Friuli tulee ohjelmistoon 2021)

Oppaana Silja Tuominen

Lue matkaohjelma (PDF)

 

Tilaa esite!

Matkat ovat valmismatkoja.


Muistattehan tarkistaa, että matkavakuutuksenne on voimassa!


* * * * *


Vastuullinen matkanjärjestäjä 01.01.2017 alkaen on CWT Kaleva Travel.


MATKAEHDOT
Kaikkiin matkoihimme sovelletaan CWT Kaleva Travelin opastettujen matkojen ja lukijamatkojen erityisehtoja 1/7/2018 alkaen sekä Yleisiä matkapakettiehtoja 1/7/2018 alkaen

 

VAKUUDENALAINEN MATKAPAKETTI
• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. CWT Kaleva Travel on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi CWT Kaleva Travel on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen. www.kalevatravel.fi

 

 

HUOMIOITAVAA

  • Palvelumaksu 22 €/ varaus.
  • Matkaohjelmat vaativat normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Osaan vierailukohteista on mahdollisuus tutustua vain jalkaisin ja reiteillä voi olla portaita ja korkeuseroja. Mikäli matkustaja tarvitsee matkalle avustajan, on hänen hankittava ja kustannettava avustaja itse. Matkanjärjestäjän edustaja/matkanjohtaja/opas ei voi toimia matkustajan henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi matkustajan on ilmoitettava jo ennen varauksen tekemistä esteettömyydestään ja neuvoteltava matkalle osallistumisesta. Myöskään dementiasta tai muusta muistisairaudesta kärsivä ei turvallisuussyistä voi osallistua matkalle ilman henkilökohtaista avustajaa.
  • Mahdolliset ruoka-ainerajoitteet tulee esittää matkavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että matkan ryhmäruokailut on tilattu ennakkoon ja erikoisruokatoivomuksia ei aina voida toteuttaa. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta toiveiden toteutumista emme voi taata.

 

 

MATKA-RASILA OY / VOYAGE ELEGANTISTI EUROOPPAAN
Tekee myös ryhmille räätälöityjä yksilöllisiä matkoja minne tahansa Euroopassa.

Katso myös mittatilausmatkat

 

 

 

 

 

 

Matka-Rasila Oy / VOYAGE ELEGANTISTI EUROOPPAAN | Kauriintie 4 F 50, 00740 Helsinki | GSM: 050 2733 | tarja@rasila.fi Rasilan FACEBOOK-sivuille...